Home

Welkom bij de sta-op stoel en relaxfauteuil specialist!
 
Wij zijn allemaal verschillend, in karakter, uiterlijk en in postuur, maar één ding willen wij allemaal
 
 
 
...verantwoord zitten...
 
 
 
Verantwoord zitten, een noodzaak
Indien men in een verkeerde houding zit, worden de spieren continu belast en wordt daardoor onnodig veel spierenergie gebruikt. Hierdoor wordt niet datgene bereikt wat beoogd wordt n.l. het tot rust komen van de spieren. Onze fauteuils zijn verantwoordelijk voor een ergonomisch verantwoord zitten. De handmatig- of electrisch verstelbare uitvoeringen zorgen voor een ontspannen zithouding. Fauteuils voorzien van een powerlift / sta-op hulp zorgen voor het gemakkelijk opstaan.
 
Bij de sta-op stoel en relaxfauteuil specialist vindt u de nieuwste modellen voor grote en kleine, dikke en dunne, korte en lange mensen, in alle soorten, kleuren en maten voor de voordeligste prijs. Ook worden stoelen op maat geleverd.
 

Bij ons geen zogenaamde van voor prijzen of hoge inruilkortingen die vooraf zijn ingecalculeerd, maar alleen netto netto prijzen Wij leveren gegarandeerd de voordeligste sta-op stoelen / relaxfauteuils in Nederland. Ziet u ze goedkoper, wij betalen het prijsverschil terug.

        
Bent u op zoek naar een sta-op fauteuil, een draaifauteuil of een relaxfauteuil met een ruime keuze in stoffen en leer? Bij de sta-op stoel en relaxfauteuil specialist bent u voor een optimaal en voordelig zitcomfort aan het juiste adres.
 
Wij leveren de meeste stoelen direct uit voorraad waardoor u niet lang hoeft te wachten en het mogelijk is binnen enkele dagen al te genieten van het zitcomfort.
Wij wensen u veel plezier op onze website en hopen u binnenkort tot onze klantenkring te mogen verwelkomen.